فیلتر






کلید مینیاتوری

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448

کلید های مینیاتوری

در این بخش از سایت برق ویژن میتوانید انواع کلید های مینیاتوری را با قیمتی مناسب تهیه نمایید.این کلید های مینیاتوری شامل تقسیم بندی های مختلفی هستند که نسبت به نیاز شما کاربرد های متفاوتی دارند.

جعبه فیوز مینیاتوری روکار سارو (مدل سه فیوز)
جعبه فیوز مینیاتوری روکار سارو (مدل سه فیوز)
%13 19,900
17,400 تومان
جعبه فیوز سه فاز روکار برند : برق سارو جنس بدنه پلاستیک مرغوب تعداد فیوز قابل نصب:سه عدد/چهار عدد
کلید مینیاتوری تک فاز هیوندای HYUNDAI (فیوز مینیاتوری تکفاز 16 آمپر) کلاس c
کلید مینیاتوری تک فاز هیوندای HYUNDAI (فیوز مینیاتوری تکفاز 16 آمپر) کلاس c
%14 75,700
64,900 تومان
کلید مینیاتوری تک فاز هیوندای تک فاز در توان 16 آمپر تیپ C (کلاس کند کار)
فیوز فشنگی اتوماتیک ۲۵ آمپر دیپلٌمات
فیوز فشنگی اتوماتیک ۲۵ آمپر دیپلٌمات
%13 165,000
143,000 تومان
فیوز فشنگی پایه سرپیچی توان: 25 آمپر برند: دیپلومات
کلید مینیاتوری تک فاز دنا DENA (فیوز مینیاتوری تکفاز 10/16/25/32 آمپر) کلاس c
کلید مینیاتوری تک فاز دنا DENA (فیوز مینیاتوری تکفاز 10/16/25/32 آمپر) کلاس c
%4 104,300
99,700 تومان
کلید مینیاتوری تک فاز دنا DENA مدل: تک فاز در توان های 10-16-25 و 32A آمپر کلاس C (کندکار)
کلید سیمون تکفاز معین الکتریک(کلید موتور،پرچمی)
کلید سیمون تکفاز معین الکتریک(کلید موتور،پرچمی)
%14 149,900
128,900 تومان
دارای هسته سرامیکی و روکش پلی کربنات با رنگ بدنه سفید با ولتاژ ورودی 250 ولت جریان 25 آمپر
جعبه فیوز مینیاتوری روکار شهاب (مدل سه فاز)
جعبه فیوز مینیاتوری روکار شهاب (مدل سه فاز)
%26 18,500
13,700 تومان
جعبه فیوز سه فاز روکار برند شهاب جنس بدنه پلاستیک مرغوب تعداد فیوز قابل نصب:سه عدد/چهار عدد
جعبه فیوز مینیاتوری روکار شهاب(مدل تکی و دوتایی)
جعبه فیوز مینیاتوری روکار شهاب(مدل تکی و دوتایی)
%14 11,250
9,700 تومان
جعبه فیوز روکار برند شهاب جنس بدنه:پلاستیک تعداد فیوز قابل نصب:یک عدد/دو عدد
کلید مینیاتوری تک فاز کانل CANEL (فیوز مینیاتوری تکفاز 10/16/20/25/32 آمپر) کلاس c
کلید مینیاتوری تک فاز کانل CANEL (فیوز مینیاتوری تکفاز 10/16/20/25/32 آمپر) کلاس c
%10 123,500
111,300 تومان
کلید مینیاتوری تک فاز کنل CANEL تک فاز در توان های 10-16-20-25 و 32A آمپر کلاس C

حفاظت از مدارهای الکتریکی و لوازم متصل به آن‌ها با وجود انواع کلید مینیاتوری آسان شده است. نوسان جریان، اتصال کوتاه و افزایش ناگهانی جریان برق خطراتی هستند که مدارهای الکتریکی را تهدید می‌کنند. اینجاست که کلید مینیاتوری با مکانیسم بی متال یا الکترومغناطیسی در مواقع خطرساز جریان را قطع می‌کند. ازاین‌رو کلیدهای مینیاتوری در همه ساختمان‌ها و مدارهای الکتریکی جزء الزامی به شمار می‌آیند. نقش مؤثر این اقلام در مراقبت از ساختمان‌ها و تأسیسات  سبب افزایش اهمیت خرید محصول بهترین برندها شده است.

انواع کلید مینیاتوری

انواع کلید مینیاتوری

معرفی کلید مینیاتوری

پیش از معرفی انواع کلید مینیاتوری به بررسی و معرفی آن می‌پردازیم. کلید مینیاتوری یا MCB که مخفف عبارت Miniature Circuit Breaker است که به‌عنوان فیوز مینیاتوری نیز شناخته می‌شود. کلیدهای مینیاتوری از اجزای مختلفی چون اهرم قطع و وصل، کنتاکت جریان خروجی، فلز بی متال، سیم پیچ قطع، جرقه گیر و... تشکیل شده‌اند.

این محصول الکترومکانیکی، با واکنش به تغییرات جریان مدار مصرف کننده مدار را از خطر حفظ می‌کند. کلیدهای مینیاتوری پس از قطع جریان مجدد به فعالیت بازگشته و قابلیت کنترل مجدد دارند. در واقع این محصول جایگزینی مناسب برای فیوزهای یکبار مصرفی است که پس از آب شدن قابل استفاده نیستند.

عملکرد کلید مینیاتوری

انواع کلید مینیاتوری در عین حال که در تعداد پل و کارایی با یکدیگر متفاوت هستند؛ اما همگی در برابر تغییرات جریان مدار عملکرد نسبتاً یکسانی دارند. کلید مینیاتوری به نسبت اتفاقی که در مدار رخ می‌دهد از مکانیسم مناسب آن موقعیت بهره می‌گیرد. این محصول در موقعیت خطر زا دو عملکرد ویژه با نام‌های مکانیزم حرارتی و مکانیزم مغناطیسی را فعال می‌کند.

مکانیزم حرارتی

اتصال چندین مصرف کننده به جریان الکتریکی که از فیوز مینیاتوری عبور می‌کند، سبب ایجاد اضافه بار و ایجاد موقعیت خطرساز می‌شود. در چنین وضعیتی، نوار فلزی بی متال بر اثر گم شدن زیاد از مسیر خود منحرف شده و قفل مکانیکی فعال می‌شود. فعال شدن قفل مکانیکی به همین راحتی منجر به خاموش شدن کلید مینیاتوری و حفاظت از لوازم می‌شود.

مکانیزم مغناطیسی انواع کلید مینیاتوری

اختلال اتصال کوتاه می‌تواند در کسری از ثانیه، جریان نامی مدار را تا مقادیر خطرساز افزایش دهد. ساختار انواع کلید مینیاتوری به‌گونه‌ای است که در چنین موقعیتی یک میدان مغناطیسی در اطراف سیم‌پیچ‌های درونی ایجاد می‌شود. میدان مغناطیسی ایجاد شده در نهایت منجر به قطع مدار الکتریکی می‌شود.

انواع کلید مینیاتوری

انواع کلید مینیاتوری

انواع کلید مینیاتوری

انواع کلید مینیاتوری کدام‌اند؟ کلیدهای مینیاتوری بنا به سرعت عکس‌العمل به افزایش بار جریان و تعداد پل‌ها و نوع کاربرد در انواع مختلف دسته بندی می‌شوند. این اقلام بنا به سرعت عکس‌العمل به انواع تند کار، کند کار و بسیار کند تقسیم می‌شوند. در ادامه به معرفی هر یک از آن‌ها می‌پردازیم.

  • کلید مینیاتوری تیپ B یا تند کار

کلید مینیاتوری تندکار به محض تشخیص اضافه بار حدود ۳ الی ۵ برابر جریان مدار، جریان را به سرعت قطع می‌کند. از‌این‌رو کلیدهای تیپ B در مصارف خانگی و تجهیزات دارای ضریب اتصال کوتاه نسبتاً پایین کاربرد بالا دارند.

  • کلید مینیاتوری تیپ C یا کند کار

کلیدهای تیپ C جریان‌های دارای ۵ الی ۱۰ برابر جریان مدار را قطع می‌کنند. این نوع کلید مینیاتوری در برخی موتورها و مصارف خانگی کاربرد دارد.  به طور مثال در موتورهای کولرگازی، موتورهای القایی، پمپ آب خانگی و... دارای ضریب جریان پایین استفاده می‌شود.

  • کلید مینیاتوری خیلی کند کار یا تیپ D

کلید تیپ D یکی از انواع کلید مینیاتوری است که به دلیل کارایی و عملکرد به کلید ترانسفورماتوری شناخته می‌شود. این کلید کند کار مناسب مدارهای با ضریب اشباع بالا بوده و جریان‌های ۱۰ الی ۲۰ برابری جریان مدار را قطع می‌کند. کلید مینیاتوری کندکار مذکور برای دستگاه‌های جوش، دستگاه‌های X-Ray و ترانسفورماتورها کاربردی هستند.

  • کلید تیپ Z از انواع کلید مینیاتوری

فیوز مینیاتوری تیپ Z حساس‌ترین نوع از انواع کلید مینیاتوری است که در برابر جریان ۲ الی ۳ برابر جریان نامی واکنش می‌دهد. حساسیت بالای این محصول سبب محافظت بالا از مصرف کننده می‌شود. ازاین‌رو کلید تیپ Z در بردهای الکترونیکی، مدارهای ارزشمند و مهم و مدارهای PLC کاربرد دارد.

انواع کلید مینیاتوری

انواع کلید مینیاتوری

انواع کلید مینیاتوری تک فاز و سه فاز

با توجه به نیاز مبرم مدارهای الکتریکی به کلید مینیاتوری، این محصول متناسب با مدارهای تک فاز و سه فاز طراحی شده است. کلید تک فاز برای رفع خطر  اضافه بار و اتصال کوتاه در مدارهای تک فاز استفاده می‌شود. کلیدهای تک فاز در دو نوع تک پل و دو پل نیز قابل تهیه هستند.

کلیدهای مینیاتوری سه فاز در انواع ۳ و ۴ پل برای محافظت از مدارهای سه فاز استفاده می‌شوند. برق سه فاز منبع تغذیه واحدهای صنعتی بوده و برای راه‌اندازی الکتروموتورهای القایی، ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی و... کاربرد دارد. پس کلیدهای سه فاز جزء الزامی در این مدارها به شمار می‌آیند.

ضرورت استفاده از کلید مینیاتوری

انواع کلیدهای مینیاتوری با هدف مراقبت از مدارهای الکتریکی تک فاز و سه فاز و مراقبت از مصرف کنندگان ساخته شده‌اند. در واقع این کلیدها با تشخیص به موقع  خطر و عملکرد متناسب با موقعیت از وقوع مشکل، آتش سوزی و متضرر شدن افراد پیشگیری می‌کنند. ازاین‌رو استفاده از کلید مینیاتوری باکیفیت و متناسب با مدار برای همگان امری حیاتی محسوب می‌شود. در راستای بیان ضرورت استفاده از این اقلام، برخی از مزایای آن‌ها در مدار را آورده‌ایم:

  • حفاظت از مدار و تجهیزات ارزشمند آن مانند کابل‌ها، کنتورها و... در برابر آتش سوزی و زیان
  • حفاظت از انسان در برابر اضافه بار و اتصال کوتاه
  • پیشگیری از پیشروی آسیب مدار
  • محافظت از تجهیزات و لوازم مصرف کننده

قیمت انواع کلید مینیاتوری

قیمت کلید مینیاتوری مولفه‌ای متغیر است که بنا به ویژگی‌های محصول اعم از متریال به کار رفته، برند شرکت تولید کننده، تعداد پل و... تعیین می‌شود. در این زمینه آنچه که آشکار است تفاوت قیمت مدل‌های برندهای داخلی و خارجی است. البته که شرکت‌های داخلی معتبر نیز کلیدهای مینیاتوری باکیفیت و بادوامی را به مشتریان ارائه می‌کنند. سایت برق ویژن برای تسهیل انتخاب کلید مدنظر از میان برندها و انواع مختلف، انواع کلیدهای مینیاتوری و لوازم جانبی آن‌ها را به کاربران ارائه می‌دهد.

سخن آخر

تهیه تمام محصولات و تجهیزات مورد نیاز سیم کشی ساختمان از برندهای معتبر امری زمان‌بر است که برق ویژن آن را آسان کرده است. این وب سایت علاوه بر معرفی انواع کلید مینیاتوری، انواع کلید و پریز، انواع لامپ و led و... محصولات بهترین برندها را به مشتریان ارائه می‌دهد.